Friday, September 22, 2017

PROMOSI Iron Steam Terbaik!



Assalamualaikum.

Pagi-pagi dapat watsapp daripada customer katanya berminat nak beli Philips Perfectcare Aqua Iron atau pun nama lain nyer iron steam Amway. Haa.. kan senang sikit nak sebut. Tak tergeliat lidah. Hehe

Customer ni nak belikan untuk ibu nyer. Baik kan??

Ok, apa istimewanya iron steam Amway ni??

Jom kita baca sikit.






Ciri ciri iron Model terbaru GC8625 :

1. Tangki untuk isi air lebih besar (2.5L) dan tak perlu dikeluarkan dari main body utk refill air.

2. Tak perlu set jenis kain or berapa tahap kepanasan iron (semuanya auto detect) kerana ia mempunyai advanced smart control processor.

3. Cara utk refill air lebih mudah (hanya perlu tambah air dalam jug yang disediakan dan tuang dlm tangki air)

4. Boleh refill air bila-bila masa

5. Ada cord storage

6. Takkan terbakar atau merosakkan pakaian.

7. Boleh guna scara menegak atau melintang.

8. Jimat masa tenaga dan eletrik sebab boleh gosok sekaligus atas bawah.

9. Kain boleh gosok 4 lapis sekaligus. Wow sangat tau!

10. Sehelai kain tak sampai 1 minit.

11. Up to 5.8 bar Pressure. 16% lebih pressure daripada iron model sebelum ni.

12. Lebih 25% steam daripada iron model sebelum ni.

13. Ada safety lock. Tak mudah jatuh.

Nak tahu lebih lanjut, boleh tengok video ni 👇

Philips Perfectcare Aqua Steam Generator Iron

Orang kata tak kenal tak cinta. Sekarang semua dah kenal kan? Ada yang dah jatuh cinta dengan iron steam ni?

Oh ya!

Bulan ni ada PROMOSI best tau! 4x bayar dan bayaran pertama terus dapat barang!

Best gilerrr 😍

Quota limited tau. Siapa cepat dia dapat. klik link ini :

http://nak.la/HAtN

0 comments:

Post a Comment

Belanja online yang menguntungkan. Bagaimana caranya?

Followers

Kenali Saya

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum & Hi, I am Noratikah Shamsuddin || A Working At Home Mama (WAHM) || 25 yo (2016) || Mom for our first baby boy Muhammad Al-Fateh || A wife to a great husband Mohd Syarmizi Zolkiflee || Ex-HSE Engineer

Rakan AMWAY anda !

Hubungi Pn Atikah di:-
019-5464196 (sms/ whatsapp)
noratikah.utp@gmail.com

Popular Posts

Powered by Blogger.

Facebook

Videos

Technology

Sports

Fashion

Nature

Business

Header Ads

Custom Widget

Main Slider

Recent in Sports

Photography

Music

Popular Posts