Friday, September 22, 2017

Coming soon!

Assalamualaikum.

Hari ni saya excited sangat bila dapat tahu Amway akan keluarkan barang baru!

Barang tu pulak sangat best tau!

Tahu tak apa?

Tadaaa!

Penuras udara dalam kenderaan. Alat ni kita panggil Atmosphere Drive. Gempak tak??

Apa yang power tentang alat ini ialah ia mampu menuras udara dalam kenderaan dan menstabilkan suhu. Jadi kalau terlelap dalam kenderaan, harapnya tiada lagi kes keracunan udara yg mengandungi gas karbon monoksida.

Dijangka bulan November 2017 ni akan release. So, korang yang nak alat ni boleh la book siap-siap sebabnya confirm laku keras! Lambat tinggal :P

Boleh tekan link ni untuk booking ye: http://nak.la/sPBq

Ok, jom kita cuci mata dulu 😍








Best kan??? 😍😍😍👍👍👍

0 comments:

Post a Comment

Belanja online yang menguntungkan. Bagaimana caranya?

Followers

Kenali Saya

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum & Hi, I am Noratikah Shamsuddin || A Working At Home Mama (WAHM) || 25 yo (2016) || Mom for our first baby boy Muhammad Al-Fateh || A wife to a great husband Mohd Syarmizi Zolkiflee || Ex-HSE Engineer

Rakan AMWAY anda !

Hubungi Pn Atikah di:-
019-5464196 (sms/ whatsapp)
noratikah.utp@gmail.com

Popular Posts

Powered by Blogger.

Facebook

Videos

Technology

Sports

Fashion

Nature

Business

Header Ads

Custom Widget

Main Slider

Recent in Sports

Photography

Music

Popular Posts