Saturday, December 24, 2016

VITAMIN E VITAMIN CINTA ??? 😍




Agak-agaknya la kan kenapa ye VITAMIN E digelar sebagai VITAMIN CINTA? 😎

Haa, ni Ciktah nak bongkar satu rahsia..

Baca baik-baik testimoni daripada salah seorang pengguna Vitamin E :

" Nak share sikit pasal Vit E shaklee nih. Saya dh amik dlm sebulan. Alhamdulillah sgt2. Pertama, off course pasal skin laa.. Syukur ada nmpk perubahan. Skin muka makin bersih yang jerawat pun tk byk mcm dulu lagi. Keduanya pasal hubungan suami isteri (18SX jer yg boleh bc nih.. hehehhe). Sebagaimana kita makan sebijik vit E setiap mlm, begitu jugak 18SX berlaku. Syukur atas nikmat yg Allah berikan.. Pada anda diluar sana, try laa Vit E. Confirm tk menyesal!!" - Puan X

Hah, teruja tak dengar??

Walaupun Ciktah tak consume pun lagi Vitamin E, tapi Ciktah just share je apa yang Puan ni cakap.

Niat Ciktah satu je. Hopefully Ciktah dapat membantu menjadikan tumahtangga sahabat-sahabat dan saudara-saudara Ciktah mawaddah & rahmah; sentiasa berkasih & sayang sesama suami dan isteri. Andainya Vitamin E menjadi asbab untuk memperbaiki kedinginan suami isteri, why not Ciktah menjadi medium untuk menyampaikan info ini, betul tak???

Help others to help others....

Share share & share.....

Itu prinsip yang Ciktah pegang.

Semoga bermanfaat 😊

CIKTAH
019-5464196

Psssssttt : Ciktah pun rasa mcm nak try je..tp nnt laki ku follow pulak kemana-mana..haha.. gurau je 😜











0 comments:

Post a Comment

Belanja online yang menguntungkan. Bagaimana caranya?

Followers

Kenali Saya

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum & Hi, I am Noratikah Shamsuddin || A Working At Home Mama (WAHM) || 25 yo (2016) || Mom for our first baby boy Muhammad Al-Fateh || A wife to a great husband Mohd Syarmizi Zolkiflee || Ex-HSE Engineer

Rakan AMWAY anda !

Hubungi Pn Atikah di:-
019-5464196 (sms/ whatsapp)
noratikah.utp@gmail.com

Popular Posts

Powered by Blogger.

Facebook

Videos

Technology

Sports

Fashion

Nature

Business

Header Ads

Custom Widget

Main Slider

Recent in Sports

Photography

Music

Popular Posts