Saturday, October 15, 2016

Superbest Pregnancy


Kenapa ye SUPERBEST PREGNANCY? 😎

Mana taknya, mengandung tu sendiri pun memang dah best (baca bersyukur) & dikurniakan pula kesihatan yang baik sentiasa bertenaga ketika hamil amat sangaaatlah SUPERBEST! Betul kaan? 😃😃😃

Alhamdulillah, masa hakak pregnant anak 1st waktu awal-awal je hakak tak berapa lalu nak makan dalam sebulan jugak la.. tp lepas tu ok je 👌

Setiap kali checkup, alhamdulillah hakak tak pernah ada masalah tekanan darah rendah ke, kandungan gula lebih ke, HB rendah ke, terlebih berat ke, kurang berat ke.. HB hakak biasanya range 12.5-14. Tinggi kan?ALHAMDULILLAH atas kurniaanNYA. 

Tapi, nak ceritanya hakak sentiasa bertenaga & sihat ni bukan la dtg bergolek je yeee 😛 hakak mmg berikhtiar utk sihat dengan harapan hakak dapat melalui saat2 indah ketika pregnant dan yang paling penting taknak susahkan Encik Husband. Ye laaaa kan, kalau kita asyik sakit2 je, mesti Encik Husband kita risau, kesian kan.. 😢

Ok, hakak share ye apa yg hakak makan time pregnant. Ni haaa hakak ambil SET PRE-NATAL (SET HAMIL) SHAKLEE ; 
1. Vitalea
2. Vitamin C
3. B Complex
4. OsteMatrix 
5. Omega Guard 
6. ESP

Nampak banyak kan? Jangan risau, tak banyak mana pun. Kalau nak tahu cara pengambilan SET PRE-NATAL boleh la roger hakak. Don't worry, hakak kasik bebelan FREE je..hehe 😆😆😆

Oh ya, mesti anda tertanya-tanya kan apa kebenda la vitalea, vit C, ostematrix bagai ni kan? Takpa, nanti hakak share apakah 'benda' itu 😀😀😀 Stay tuned 😉

ShakleeLover
SID anda ☺
Ummu Fateh (Atikah)
019-5464196
10.06pm (15 Oct 2016)

0 comments:

Post a Comment

Belanja online yang menguntungkan. Bagaimana caranya?

Followers

Kenali Saya

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum & Hi, I am Noratikah Shamsuddin || A Working At Home Mama (WAHM) || 25 yo (2016) || Mom for our first baby boy Muhammad Al-Fateh || A wife to a great husband Mohd Syarmizi Zolkiflee || Ex-HSE Engineer

Rakan AMWAY anda !

Hubungi Pn Atikah di:-
019-5464196 (sms/ whatsapp)
noratikah.utp@gmail.com

Popular Posts

Powered by Blogger.

Facebook

Videos

Technology

Sports

Fashion

Nature

Business

Header Ads

Custom Widget

Main Slider

Recent in Sports

Photography

Music

Popular Posts