Thursday, October 12, 2017

APA ITU BALM TASNEEM NATUREL


Balm TN ini adalah campuran pelbagai essential oils (EO) yang "diblend" dengan beewax, almond oil dan bahan lain untuk bantu menyelesaikan masalah anak dengan lebih mudah.

SENARAI BALM TASNEEM NATUREL

1. CALM TIME : atasi tantrum anak
2. SLEEP TIME : bantu anak tidur
3. TUMMY TIME : bantu selesaikan masalah perut anak
4. COUGHCOLD TIME : bantu meredakan selsema, batuk, kahak




BAGAIMANA BALM INI BERFUNGSI?


CALM TIME 




🌸Memberikan keselesaan
🌸Mengurangkan tekanan
🌸Mengurangkan keletihan
🌸Bantu anak lebih tenang

Cara Guna :
👉sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan.

Balm ini membantu menenangkan anak anda jika dalam keadaan tantrum / mengamuk / menangis tanpa henti.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan Bahan :
🍄Lavendar
🍄Ylang ylang
🍄Roman Chamomile
🍄Frankincense
🍄Bergamot
🍄Orange
🍄Rose
🍄Rose Geranium

Berat : 18 gram
Harga : RM49



SLEEP TIME




🌸Bantu anak tidur lena
🌸Bantu anak supaya mudah tidur
🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria
🌸Memberi tidur berkualiti

Cara Guna :
👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan

Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan Bahan :
🍄Lavendar
🍄Cedarwood
🍄Vetiver
🍄Orange
🍄Rose
🍄Rose Geranium
🍄Frankincense
🍄Roman Chamomile

Berat : 18 gram
Harga : RM49


TUMMY TIME




🌸Bertindak seperti minyak Telon/Yu yi 
🌸Membuang angin dalam perut 
🌸Bantu melegakan perut sebu 
🌸Bantu melegakan kembung perut  

Cara Guna : 
👉Sapu pada perut & tapak kaki 

Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit. 

100% Essentials oils 😍 

Tambahan Bahan : 
🍄Lavendar 
🍄Peppermint 
🍄Tangerine 
🍄Fennel 
🍄Tarragon 
🍄Ginger 
🍄Juniper 
🍄Anise 
🍄Patchouli

Berat : 18 gram
Harga : RM49


COUGHCOLD TIME





🌸Bantu kurangkan selesema
🌸Bantu cairkan kahak
🌸Bantu melegakan athma
🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam

Cara Guna:
👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada
👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini.

Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema.

100% dari Essential oils 😍

Tambahan Bahan :
🍄Lavendar
🍄Peppermint
🍄Eucalyptus
🍄Lemongrass
🍄Myrtle
🍄Orange
🍄Marjoram
🍄Spruce
🍄Cypress
🍄Pine

Berat : 18 gram
Harga : RM49


*********************

BALM VIRAL!  SIS ADA BABY? TAK NAK TRY BALM TGH VIRAL DI FACEBOOK NIH? RAMAI DAH MOMMY YG TRY... SIS BILA LAGI? ADA PROMO NIH TAU


Selalu nampak iklan balm ini kt facebook, tp tak sempat nak beli?

Kami ada promo khas untuk sis semua... jgn lepaskan peluang tauuuuu..

Balm kita ada 4 jenis.
1. Sleep - untuk anak susah tidur
2. Calm - untuk anak yg meragam.
3. Cough - untuk anak yg batuk
4. Tummy - utk perut anak.


Kita ada promosi jika beli lebih daripada 1..

Berminat sila wasap kami.






FAQ Tasneem Naturel


FAQ Tasneem Naturel

1.
Siapa yang boleh guna balm TN?
🅰️: Balm TN boleh sesuai digunakan oleh semua peringkat umur iaitu dari bayi newborn hingga orang dewasa.

2.
Newborn boleh guna ke?
🅰️: Boleh puan. Minyak pati yang terkandung dalam balm sudah di dilute dengan carrier oil iaitu almond oil. InsyaAllah selamat untuk newborn. Banyak juga feedback ibu dalam pantang kami terima.

3.
Newborn boleh guna balm TN. Bagaimana pula dengan bayi pramatang?
🅰️: Kami tidak menyarankan kpd bayi pramatang. (Kelahiran dibawah 37wks), kerana hati (organ) sikecil belum matang sepenuhnya lagi. Jadi, kita khuatir ada kesan yang tidak diketahui yang mungkin membahayakan.

4. Newborn saya jaundice. Boleh guna balm TN?
🅰: Kami sarankan puan ikhtiar dengan Tummy Time. Tummy time membantu anak supaya kerap membuang air besar, supaya birubulin dapat dinyahkan. Kami telah dapat feedback kuning cepat turun dengan Tummy Time.
Adapun kami tidak sarankan Sleep Time jika anak jaundice, untuk elakkan anak asyik tidur, supaya ibu dapat kerap menyusukan bayi.

5.
Balm ini panas tak?
🅰️: Balm tidak panas.

6.
Berat balm berapa? Tahan brp lama?
🅰️: Balm shj 18g. Termasuk bekas 80g. Sebekas balm boleh tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap.

7.
Balm ada expired date?
🅰️: 1 tahun lepas buka, 2 tahun jika belum dibuka

8.
Sijil KKM ada tak?
🅰️:Keempat-empat balm TN telah mendapat pengesahan dari KKM.
💜Sleep: NOT 170403429 K
💚Calm: NOT 170401988 K
💖Coughflu: NOT 170402785 K
💛Tummy: NOT 170402673 K

9.
Ibu mengandung boleh guna?
🅰️Boleh. Ramuan balm TN TIADA bahan yang bahaya utk ibu mengandung termasuklah bayi yang dikandungkan.

10.
Sleep tu kalau ikut pada cara penggunaan ada sapu di tapak kaki..kalau sapu sebelah tapak kaki apa jadi?
🅰️: Tapak Kaki ada saraf yang direct terus pada organ tertentu. Jadi, kurang berkesan kalau sapu sebelah sahaja.

11.
Sejauh mana keberkesanan setiap balm pada bayi?
🅰️: Balm TN mengandungi minyak pati. Ia adalah produk semulajadi. Ianya bergantung kepada keserasian individu.

12.
Cara penjagaan balm sama ke macam minyak angin lain?
🅰️: Cara simpan pada suhu bilik biasa. ⛔AWAS! Bekas balm adalah kaca. Jika dibaling boleh pecah.

13.
Sejauh mana berapa lama ketahanan calm dan sleep tu berfungsi pada bayi.
🅰️: Balm ini bukan ubat tidur. Ia tiada dadah yang menyebabkan bahaya.
Ianya mengandungi minyak pati yang berfungsi untuk healing, rilekskan saraf & stabilkan hormon. Kesannya, bayi akan mudah tidur dan tenang. Tidur tidak terganggu dan bangun pun ceria.

14.
Kenapa lepas saya guna Coughflu anak jadi kerap muntah? Selesema pun asyik meleleh je
🅰️: Jangan risau. Itu adalah kesan selepas guna Coughflu balm. Dalam balm ini ada minyak pati kayu putih yang membantu mencairkan kahak. Jadi, anak akan muntah kahak untuk keluarkan kahak tersebut. Selsema pun akan meleleh untuk pengeluaran mukus tersebut.
Nanti baru hidung anak tidak tersumbat dan batuk makin kurang.

15.
Kenapa sleep balm tak boleh sapu banyak?
🅰️: Dalam sleep balm, ada minyak pati kayu cedar. Ianya seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar.
Biasa anak yang susah tidur ini, kedua hormon itu tidak seimbang. Jadi, sleep balm hanya perlu sapu nipis shj untuk mengelakkan hormon sedar tu terlebih 😂

16.
Balm ini boleh guna serentak ke?
🅰️: Boleh guna serentak. Bagi balm yang tempat sapunya sama, boleh sapu salah satu shj.

17.
Anak g6pd boleh guna?
🅰️: Boleh puan. Tidak mendatangkan bahaya.

18.
Anak ekzema boleh guna?
🅰️: Untuk anak yang ada ekzema atau kulit jenis sensitif, sebaiknya kena patch test dahulu di pelipat tangan sebelum guna. Ianya bergantung pd individu juga. Dalam balm ada almond oil di mana ada sesetengah yang sensitif dgn nya.
Ada juga anak ekzema yang ok bila guna balm ini. Jadi, perlu kenalpasti anak sensitif dengan apa.

19.
Bayi saya naik ruam selepas sapu Coughflu. Sapu balm lain tiada masalah. Anak 3 tahun sapu Coughflu tiada naik ruam pula. Kenapa ya?
🅰 Bayi puan kemungkinan alergi dengan eucalyptus yg ada dlm Coughflu Time. Ada sesetengah kulit bayi tidak serasi dengannya.
Kami dalam perancangan buat test

Credit to Tasneem Naturel HQ


****************************

BALM VIRAL!  SIS ADA BABY? TAK NAK TRY BALM TGH VIRAL DI FACEBOOK NIH? RAMAI DAH MOMMY YG TRY... SIS BILA LAGI? ADA PROMO NIH TAU


Selalu nampak iklan balm ini kt facebook, tp tak sempat nak beli?

Kami ada promo khas untuk sis semua... jgn lepaskan peluang tauuuuu..

Balm kita ada 4 jenis.
1. Sleep - untuk anak susah tidur
2. Calm - untuk anak yg meragam.
3. Cough - untuk anak yg batuk
4. Tummy - utk perut anak.


Kita ada promosi jika beli lebih daripada 1..

Berminat sila wasap kami.




INI YANG PERLU ANDA LAKUKAN BAGI MEMASTIKAN SI MANJA ANDA TIDUR DENGAN LENA


INI YANG PERLU ANDA LAKUKAN BAGI MEMASTIKAN SI MANJA ANDA TIDUR DENGAN LENA

Penat seharian menguruskan rumah ditambah pula dengan anak meragam tak mahu tidur mungkin akan membuatkan anda TERTEKAN.

Ini cara MUDAH yang boleh anda lakukan untuk memastikan anak anda TIDUR LENA.

1. SUSUKAN BAYI DGN TENANG
Semasa menyusu, ibu-ibu boleh menepuk bayi dengan perlahan atau memeluknya erat. Bayi akan rasa selesa dan akhirnya tenang dan boleh tidur lena.

2. SENDAWAKAN BAYI
Bayi anda tidak tahu sendawa sendiri. Oleh itu, ibu perlu memastikan anak sendawa bagi mengeluarkan udara yg terperangkap. Pelbagai cara boleh dilakukan utk memastikan si kecil anda sendawa. Anda boleh dudukkan bayi dengan meribanya dalam posisi menghadap ke depan. Semasa bayi di pangkuan anda, pegang bahagian dadanya supaya mudah anda menggerakkan paha anda perlahan-lahan. Gerakkan ini akan membuatkan bayi sendawa sendiri.

3. TEPUK ATAU DODOI
Anak sudah lena! Yeay! Ehh, jangan terus tinggalkan bayi anda. Letakkan bayi di tempat tidur dan tepuk perlahan atau dodoikannya supaya dia tidak terkejut kerana ditinggalkan.

4. BEDUNG
Membedung bayi boleh memastikan byi tidur lebih lena. Jika anda membedung bayi anda, pastikan bayi dipakaikan baju yang tidak tebal, cukup sekadar baju nipis dan memberi keselesaan kpd bayi anda.

5. SUASANA TENANG DAN CAHAYA MINIMA
Bayi akan sukar tidur jika berada di tempat yang bising dan berkeadaan cerah. Pastikan tempat tidur bayi anda dalam keadaan senyap dan tenang serta cahaya lampu yang tidak terlalu terang.

6. TIDAK TERLALU PANAS DAN SEJUK
Pastikan juga tempat tidur anak anda tidak terlalu panas atau sejuk. Baju yg dipakai juga adalah sesuai dengan cuaca atau keadaan semasa.

7. BEZAKAN TEMPAT TIDUR SIANG DAN MALAM
Ibu-ibu kena bezakan tempat  tidur siang dan malam untuk anak-anak anda. Jika tempat tidur yg sama, anak tidak dapat bezakan siang dan malam. Bertukar tempat tidur pada waktu malam akan memberi isyarat bahawa waktu sudah bertukar.

8. SAPU #SLEEPTIME
Menyapu balm Sleep Time pada anak akan membantu anak-anak tidur dengan lebih nyenyak serta membantu mereka untuk mendapat tidur yang berkualiti. 

Semoga tips yang diberikan ini boleh membantu ibu-ibu untuk menguruskan anak. Tidur yang mencukupi dan berkualiti amat penting untuk tumbesaran anak anda.

Credit to Tasneem Naturel HQ


******************************

BALM VIRAL!  SIS ADA BABY? TAK NAK TRY BALM TGH VIRAL DI FACEBOOK NIH? RAMAI DAH MOMMY YG TRY... SIS BILA LAGI? ADA PROMO NIH TAU


Selalu nampak iklan balm ini kt facebook, tp tak sempat nak beli?

Kami ada promo khas untuk sis semua... jgn lepaskan peluang tauuuuu..

Balm kita ada 4 jenis.
1. Sleep - untuk anak susah tidur
2. Calm - untuk anak yg meragam.
3. Cough - untuk anak yg batuk
4. Tummy - utk perut anak.


Kita ada promosi jika beli lebih daripada 1..

Berminat sila wasap kami.

TESTIMONI CALM TIME


Alhamdulillah, ramai yang berikan feedback positive selepas mencuba CALM TIME.

******************************************

TESTIMONI #1

BOLEH JALAN-JALAN DENGAN HAPPY. ANAK TAK MERAGAM




TESTIMONI #2

ANAK DAN IBU TENANG



TESTIMONI #3

ANAK BOLEH TIDUR LEBIH LAMA




TESTIMONI #4

ANAK TIDUR LENA KAT BAWAH JEK



TESTIMONI #5

BOLEH TIDUR SENDIRI TAKYAH DODOI-DODOI LAGI



***********************

BALM VIRAL!  SIS ADA BABY? TAK NAK TRY BALM TGH VIRAL DI FACEBOOK NIH? RAMAI DAH MOMMY YG TRY... SIS BILA LAGI? ADA PROMO NIH TAU


Selalu nampak iklan balm ini kt facebook, tp tak sempat nak beli?

Kami ada promo khas untuk sis semua... jgn lepaskan peluang tauuuuu..

Balm kita ada 4 jenis.
1. Sleep - untuk anak susah tidur
2. Calm - untuk anak yg meragam.
3. Cough - untuk anak yg batuk
4. Tummy - utk perut anak.


Kita ada promosi jika beli lebih daripada 1..

Berminat sila wasap kami.

http://www.wasap.my/60195464196/promo
http://www.wasap.my/60195464196/promo
http://www.wasap.my/60195464196/promo


ANAK SELALU BATUK DAN SELESEMA? GUNA SAJA BAHAN DAPUR INI.



ANAK SELALU BATUK DAN SELESEMA? GUNA SAJA BAHAN DAPUR INI.


Batuk dan selesema ni bukanlah suatu penyakit yang kronik dalam kalangan bayi dan kanak-kanak, tapi kalau berpanjangan dan kesihatan semakin menurun, ibubapa perlu mendapatkan rawatan lanjut di hospital. Tapi dah 'simptom mak-mak' kalau anak mula batuk dan selesema, mesti ibu orang yang paling risau dan runsing, kan?

Kalau kita sebagai orang dewasa pun rasa tidak selesa jika selesema, apatah lagi bayi dan anak kecil. Apabila selesema, bayi akan menunjukkan reaksi tidak selesa, sukar bernafas, penyusuan terganggu, sukar tidur dan menyebabkannya kerap merengek dan menangis. Haish, macam mana nak buat ni?

"Hmm, anak saya baru nak masuk setahun. Kan anak bawah umur 2 tahun tak boleh makan ubat klinik, tak elok. Macam mana eh? Kesianla kat anak, dah nak masuk dua minggu batuk dan selesema tak hilang, malam-malam nak tidur tak selesa, boleh dengar nafas dia bunyi kuat"

Sebenarnya ada pelbagai alternatif ibu boleh cuba tanpa perlu ke klinik. InsyaAllah dengan niat yang baik, bayi boleh sembuh walaupun akan mengambil masa sedikit dan ibu perlu banyak bersabar. Jom, cuba guna cara ni. Guna bahan yang ada kat dapur jerr.


=====================================

1. LEMON

Lemon ni bukan saja boleh guna buat minuman dan memasak, tapi boleh juga guna untuk rawat batuk dan selesema anak secara semulajadi. Anak yang dah besar bolehlah buat air lemon campur madu sikit. Tapi kalau masih baby, jangan. Cukup sekadar buat rawatan 'stokin' lemon. Ambil hirisan lemon dan lekatkan lemon di tapak kaki anak sebelum dipakaikan stokin. Oh ya, ibu-ibu boleh juga letakkan beberapa hirisan lemon ke dalam mandian anak. Lemon dipercayai dapat membantu mengeringkan hingus bayi.

2. BAWANG PUTIH

Ha, yang ni ibu boleh bakar bawang putih. Tumbuk dan letakkan dalam stokin anak. Ibu juga boleh buatkan minyak bawang putih. Caranya, ibu perlu ketuk bawang putih (berkulit). Masukkan dalam periuk yg tidak berminyak dan panaskan. Apabila kulit bawang sudang kehitaman, tutup api. Masukkan secawan minyak zaitun ke dalam bekas bertutup dan kupas bawang putih yang dah masak tadi. Hancurkan bawang putih tadi dan siap! Minyak ni ibu boleh sapukan ke dada,belakang dan tapak kaki anak.

3. KUNYIT HIDUP

Ibu kena tumbuk sedikit kunyit hidup dan sapukan pada batang hidung anak. Cara ini boleh digunakan untuk mengurangkan selesema. Kunyit ni dia ada antibiotik semulajadi tau.

4. MADU & HALIA

Perahkan lemon, hiris halia dan masukkan madu sehingga meliputi halia. Biarkan semalaman dalam peti ais dan boleh berikan kepada anak-anak yang berumur 2 tahun keatas. Ingat ya, anak yang berusia 2 tahun ke atas sahaja.

5. SUP AYAM

Baby yang dah berusia 8 bulan ke atas boleh try cara ni. Ibu perlu sediakan sup ayam untuk anak-anak. Ibu-ibu boleh masukkan bawang putih dan bawang yang banyak, halia, bunga kobis, brokoli dan celery. Haa, bahan-bahan ni boleh hilangkan mukus tau.

#COUGHFLU

Kalau ibu nak cepat, tak sempat nak bertung-tang kat dapur, ibu boleh je sapu balm coughflu daripada Tasneem Naturel ni. Dalam balm ni lengkap semuanya. Ada lemon yang mana boleh membantu menghapuskan toksin dalam badan dan kaya dengan antioksida. Selain itu, ada juga cypress, eucalyptus, tea tree dan frankinsence yang mana pati-pati ini berfungsi mencairkan kahak, menjadi agen anti-bakteria serta memberikan keupayaan untuk merawat jangkitan pernafasan.


Semoga anak-anak ibu semua sentiasa sihat dan mempunyai sistem imun yang kuat dan boleh menentang pelbagai serangan virus dan penyakit. Oyeah !

Credit to Tasneem Naturel HQ

******************************************

BALM VIRAL!  SIS ADA BABY? TAK NAK TRY BALM TGH VIRAL DI FACEBOOK NIH? RAMAI DAH MOMMY YG TRY... SIS BILA LAGI? ADA PROMO NIH TAU


Selalu nampak iklan balm ini kt facebook, tp tak sempat nak beli?

Kami ada promo khas untuk sis semua... jgn lepaskan peluang tauuuuu..

Balm kita ada 4 jenis.
1. Sleep - untuk anak susah tidur
2. Calm - untuk anak yg meragam.
3. Cough - untuk anak yg batuk
4. Tummy - utk perut anak.


Kita ada promosi jika beli lebih daripada 1..

Berminat sila wasap kami.

http://www.wasap.my/60195464196/promo
http://www.wasap.my/60195464196/promo
http://www.wasap.my/60195464196/promo

Friday, September 22, 2017

PROMOSI Iron Steam Terbaik!



Assalamualaikum.

Pagi-pagi dapat watsapp daripada customer katanya berminat nak beli Philips Perfectcare Aqua Iron atau pun nama lain nyer iron steam Amway. Haa.. kan senang sikit nak sebut. Tak tergeliat lidah. Hehe

Customer ni nak belikan untuk ibu nyer. Baik kan??

Ok, apa istimewanya iron steam Amway ni??

Jom kita baca sikit.






Ciri ciri iron Model terbaru GC8625 :

1. Tangki untuk isi air lebih besar (2.5L) dan tak perlu dikeluarkan dari main body utk refill air.

2. Tak perlu set jenis kain or berapa tahap kepanasan iron (semuanya auto detect) kerana ia mempunyai advanced smart control processor.

3. Cara utk refill air lebih mudah (hanya perlu tambah air dalam jug yang disediakan dan tuang dlm tangki air)

4. Boleh refill air bila-bila masa

5. Ada cord storage

6. Takkan terbakar atau merosakkan pakaian.

7. Boleh guna scara menegak atau melintang.

8. Jimat masa tenaga dan eletrik sebab boleh gosok sekaligus atas bawah.

9. Kain boleh gosok 4 lapis sekaligus. Wow sangat tau!

10. Sehelai kain tak sampai 1 minit.

11. Up to 5.8 bar Pressure. 16% lebih pressure daripada iron model sebelum ni.

12. Lebih 25% steam daripada iron model sebelum ni.

13. Ada safety lock. Tak mudah jatuh.

Nak tahu lebih lanjut, boleh tengok video ni 👇

Philips Perfectcare Aqua Steam Generator Iron

Orang kata tak kenal tak cinta. Sekarang semua dah kenal kan? Ada yang dah jatuh cinta dengan iron steam ni?

Oh ya!

Bulan ni ada PROMOSI best tau! 4x bayar dan bayaran pertama terus dapat barang!

Best gilerrr 😍

Quota limited tau. Siapa cepat dia dapat. klik link ini :

http://nak.la/HAtN

Coming soon!

Assalamualaikum.

Hari ni saya excited sangat bila dapat tahu Amway akan keluarkan barang baru!

Barang tu pulak sangat best tau!

Tahu tak apa?

Tadaaa!

Penuras udara dalam kenderaan. Alat ni kita panggil Atmosphere Drive. Gempak tak??

Apa yang power tentang alat ini ialah ia mampu menuras udara dalam kenderaan dan menstabilkan suhu. Jadi kalau terlelap dalam kenderaan, harapnya tiada lagi kes keracunan udara yg mengandungi gas karbon monoksida.

Dijangka bulan November 2017 ni akan release. So, korang yang nak alat ni boleh la book siap-siap sebabnya confirm laku keras! Lambat tinggal :P

Boleh tekan link ni untuk booking ye: http://nak.la/sPBq

Ok, jom kita cuci mata dulu 😍








Best kan??? 😍😍😍👍👍👍

Thursday, August 3, 2017

eSpring - Penapis Air Amway


eSpring

Merupakan water purifier dari Amway. Alat mudah untuk menyediakan air minuman yang SIHAT dan MURAH di rumah sendiri.






Penuras air yang kecil dan compact. Sesuai dengan fungsinya untuk menapis bukan menyimpan air.



Air paip yang telah dituras oleh eSpring boleh terus diminum.



Dapur kelihatan lebih cantik dan kemas.



Kepala paip eSpring dipasang pada hujung kepala paip air mentah.




Output sebelah kiri adalah air bersih yang telah ditapis dan dirawat, yang kanan air masih mentah.

Cartridge hanya perlu diganti setiap 1 tahun ataupun selepas penggunaan 5000L air.




Kartrij Karbon-UV mengurangkan partikel dan lebih 140 bahan cemar; cahaya UV memusnahkan lebih daripada 99.99% mikroorganisme bawaan air




Kanan katrij yang masih baru. Kiri katrij yang perlu ditukar.




Lampu nyala. Water purifier sudah boleh digunakan.




Lampu merah menandakan katrij perlu ditukar.



Gambar eSpring dari belakang.




eSpring menggunakan teknologi terkini.


TAHUKAH ANDA?

eSpring mampu menghasilkan AIR MINERAL TERMURAH!


1 Katrijnya mampu menapis sehingga 5000 liter air.

Ini bersamaan dengan 10,000 botol air mineral bersaiz 500ml.

Cuba bayangkan pula, 1 botol mineral kecik berharga RM1, maknanya jumlah air ditapis bersamaan RM10,000.

Wow!

dan...

FREE MAINTENANCE

serta...

FREE POSTAGE


Jom kita tonton video ini :





Sebarang pertanyaan boleh klik link ini http://www.wasap.my/60195464196

Belanja online yang menguntungkan. Bagaimana caranya?

Followers

Kenali Saya

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum & Hi, I am Noratikah Shamsuddin || A Working At Home Mama (WAHM) || 25 yo (2016) || Mom for our first baby boy Muhammad Al-Fateh || A wife to a great husband Mohd Syarmizi Zolkiflee || Ex-HSE Engineer

Rakan AMWAY anda !

Hubungi Pn Atikah di:-
019-5464196 (sms/ whatsapp)
noratikah.utp@gmail.com

Popular Posts

Powered by Blogger.

Facebook

Videos

Technology

Sports

Fashion

Nature

Business

Header Ads

Custom Widget

Main Slider

Recent in Sports

Photography

Music

Popular Posts